Automatisk Sovserører til automatisk omrøring af suppe og sovs fra Stirr

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at vi fremhæver denne sovserører, som en del af vores anbefalede køkkenudstyr. Den automatiske sovsepisker er nemlig ikke kun for den dovne madelsker, der opfylder også et helt andet formål, nemlig at hjælpe dem, der ikke har kræfter til at rører så hurtigt og længe, som en god sovs eller suppe kræver.

Det er blandt andet derfor at også Gigtforeningen anbefaler Stirrs sovespisker, der udover sovs, sauce og suppe også kan bruges til grød (eksempelvis risengrød). Du skal aldrig gå ned på udstyret, og da slet ikke hvis du har smerter i led og muskler.

Af Max Den 10.02
Automatisk Sovserører til automatisk omrøring af suppe og sovs fra Stirr


Her kan Sovserøreren købes på nettet

Køb automatisk sovserører til hjemmet billigt online her


Mere end en sovsepisker - mere end en sovserører

En god automatisk sovseomrører som denne fra Stirr passer til de fleste formål. Er du igang med at tilberede en fisk, ja så kan det være svært også, at passe risottoen, der kræver konstant omrørering. Her hjælper elektronikken dig. Stirr sørger for at holde din suppe i bevægelse, så den ikke brænder fast. Den kan piske med tre forskellige hastigheder - alt efter hvad du tilbereder. Den tåler naturligvis varme og kan gå i opvaskemaskinen.

Sådan en sovseomrører kører på 4 AA batterier.


Se Stirr sovserøreren sovsepisker i funktion her


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter


    Automatisk Sovserører til automatisk omrøring af suppe og sovs fra Stirr

    Surveræne vaffeljern fra severin

    Vi glemmer nogle gang at hygge omkring spisebordet.
    Selv om aftensmadden tager lang tid at lave, så tager det sjælden lang tid for os at spise den.
    Der er dog muligheder for at ændre lidt på det og ..

    Automatisk Sovserører til automatisk omrøring af suppe og sovs fra Stirr

    Chokolade bageforme - chokoladeform

    Til påske og til jul skal man have chokolade. Lys chokolade og mørk chokolade i spandevis.
    Skal man lave hjemmelavet chokolade, så skal man have nogle forme til det.
    De koster heldigvis ikke så meg..