Badevægt med WiFI og Bluetooth tilbud måler fedtprocent BMI fra Withings

Vi danskere går ekstremt meget op i sundhed og helse. Vi elsker at motionere, vi elsker sport og vi elsker mad. Det sidste er ved at udvikle sig til en decideret folkesygdom, for mens flere og flere får et fitnessabonnement, så bliver langt flere også overvægtige. Det er paradoksalt, og en videnskabelig bevist løsning på mange af problemerne er regelmæssig selvkontrol. Netop den slags er denne trådløse badevægt med wifi og bluetooth designet til, at hjælpe med på en elegant og simpel måde, der ikke alene hjælper dig til at tabe dig eller holde vægten, den giver også motivation og inspiration til en generelt gladere liv.

Af Max Den 30.01
Badevægt med WiFI og Bluetooth tilbud måler fedtprocent BMI fra Withings


Her kan WiFi badevægten med bluetooth købes på nettet

Køb WiFi Bluetooth Trådløs badevægt her


Kom ned i vægt med en WiFi badevægt

En masse forskning peger på, at det med at gå på badevægten hver dag eller et par gange om ugen helt automatisk hjælper dig til at holde vægten.

I en god morgenrutine indgår måling af vægt og evt. BMI. Ikke fordi du skal blive afhængig eller hysterisk med din vægt - nix, det handler blot om, at få registeret dine data. Ubevidst registrerer din hjerne også, at du har foretaget din vægtmåling, der i løbet af dagen får dig til, at overveje at vælge noget sundere end wienerbrødet hos bageren.

Det sker helt automatisk! Også det med registreringen. Når du træder op på din wifi badevægt sendes dine aktuelle tal til en service på nettet, hvor det gemmes og senere kan bruges via din telefon. Softwaren der gør det muligt giver en hav af statistikker, ligesom det hjælper dig med at sætte nye mål, hvis du har behov for at tabe dig. Ydermere kan dataen krydses med andre Apps, således at eksempelvis din løbeapp altid kender din vægt, og giver bedre mulighed for præcis måling af kcal-forbrænding.


Mød Withings - en intelligent WiFi badevægt


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter