Flotte fuglehuse og foderbrætte til haven

De lange nætter og kolde dage som vi har vænnet os til under vinteren er endelig overstået. Det bedste signal at foråret er over os er alle de mange fugle som pryder vores haver og græsplæner, mens de søger efter mad. I Danmark er vi især glade for vores fugle og de fleste af os kan i ny og næ finde på at smide lidt mad ud til vores kære fugle. Men hvorfor ikke gøre det ordentligt og købe en fantastisk flot fuglehus som ikke alene vil kunne bruges til at fodre fuglene, men som også vil pryde din have, selv når fuglene ikke er på besøg.

Af Max Den 18.05
Flotte fuglehuse og foderbrætte til haven
Susanne Nilsson


Perfekt gave til en fugleelsker

Hvad enten du er garvet fugleelsker eller blot en person, som nyder synet af fugle og deres syngen, vil du kunne drage en fordel af de mange fantastiske fuglehuse og foderbrætter som du kan købe idag. Ikke alene vil det være nemmere og renere at fodre fugle ved hjælp af et foderbræt eller et fuglehus, men det vil også tiltrække langt flere fugle end du er vant til. Dermed vil det være muligt for dig at nyde synet af de mange flotte fugle endnu mere end du er vant til


Fuglehuse og foderbrætter i mange designs

Nu til dags kan du købe mange forskelige fuglehuse og fuglebrætter som ikke alene er flotte, men som hver især sætter et særskilt designmæssig præg på din have. Dermed kan du pryde din have med et fuglehus, som vil give din have et særlig udtryk og lige præcist det udtryk, som du ønsker det. Der er mange muligheder og dit valg vil hvile på grundige overvejelser da du skal beslutte hvilken designmæssig retning du ønsker at forfølge. Hvilke farve foretrækker du og hvilket materiale er du interesseret i at have stående i din have? Alle disse spørgsmål skal du svare på inden du kan træffe den rigtige beslutning.

Køb design fuglehus eller foderbræt billigt online her


Har du mod på selv at lave dit fuglehus?


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Flotte fuglehuse og foderbrætte til haven

  Nye fliser til dit hjem?

  Fliser til haven er et større projekt end man lige tror.
  Udvalget er enormt, men der er dog nogle enkelte retningslinjer man kan starte med.

  1) Formen på fliserne:
  De kan være 4-, 6- eller 8-kan..

  Flotte fuglehuse og foderbrætte til haven

  Smarte vægdrivhus fra Juliana

  Der findes flere former for drivhuse.
  I denne artikel vil jeg koncentrere mig om dem som man kalder vægdrivhuse eller altandrivhuse.
  Den første model er fra Juliana.
  Den hedder:
  Juliana Altan 3 A..

  Flotte fuglehuse og foderbrætte til haven

  Drivhus Juliana Premium på Tilbud

  Det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger, når du kigger på nyt drivhus til haven. Et drivhus er ikke bare et drivhus, da det for mange i det moderne Danmark benyttes til meget mere end at dyrke egne to..