Chokoladefontæner tilbud på køb, leje og opskrifter til festlige lejligheder

En god chokoladefontæne er en, der passer præcist til den festlighed man står overfor. Er den en intim middag med kæresten, en dobbelt-date med naboerne eller den helt store fest nytårsaften med alle fra the hood. Det er ikke ligegyldigt, for chokoladefontæner findes i flere størrelser og en stor model er frås og total overkill, hvis den aldrig bliver brugt til mere end 4 personer.

Af Max Den 30.01
Chokoladefontæner tilbud på køb, leje og opskrifter til festlige lejligheder


Her kan du købe Chokoladefontæner på nettet

Køb Chokolade-fontæne i to størrelser her


Eje eller leje en chokoladefontæne?

Det er naturligvis en smagssag, præcis ligesom den chokolade man vælger at smelte i fontænen, men der er nu klart mange fordele ved at købe en chokoladefontæne, fremfor at vælge leje af en chokoladefontæne.

Udlejning af chokoladefontæner er typisk en rigtig dyr fornøjelse, hvor det at eje den selv hurtigt er tjent hjem igen. Ofte er det endnu billigere at købe en chokoladefontæne med det samme, end det at leje den bare én gang. Der var engang at den slags køkkenudstyr ikke var for menigmand, men de tider er slut, og anskaffelsesprisen på en privat chokoladefontæne er efter så lille, at intet andet kan svare sig.

Men husk at sammenligne priser, uanset hvilken form for festudstyr du leder efter. Når det gælder noget så billigt som en chokoladefontæne, så kan det næppe betale sig. Hvis du hygger med gæster mere end en gang i livet (og det håber vi du gør), så kan det kun betale sig, at købe sin egen fontæne. Det motiverer også til at holde flere selskaber, og det er med til at gøre livet lidt sjovere.


Få inspiration og opskrifter til din chokoladefontæne


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Chokoladefontæner tilbud på køb, leje og opskrifter til festlige lejligheder

  Surveræne vaffeljern fra severin

  Vi glemmer nogle gang at hygge omkring spisebordet.
  Selv om aftensmadden tager lang tid at lave, så tager det sjælden lang tid for os at spise den.
  Der er dog muligheder for at ændre lidt på det og ..

  Chokoladefontæner tilbud på køb, leje og opskrifter til festlige lejligheder

  Mega sejt Marshall køleskab (Fridge)

  Er du en person som elsker at fyre den af med fester, og som altid skal have en øl ved hånden, så har du brug for et køleskab fra Coolstuff.dk, nemlig et Marshall Fridge. Køleskabet adskiller sig fra ..