Kopper med sjove ansigter - Tassen Humørkopper Følelseskopper

Intet samler os danskere, som en god kop kaffe. Jo, te måske, der også bliver mere og mere populært. Nu kan kaffehyggen blive lidt sjovere, med humørkopper fra Tassen. Kopperne har forskellige ansigter, der passer til dit humør eller stemningen der præger dit hjem netop nu. De rummer 200 milliliter te eller kaffe og så kan de både varmes i mikroovnen (hvis du eksempelvis vil lave en hurtig kop varm kakao) og gå i opvaskemaskinen uden at tage skade.

Kopperne med følelser er lavet i holdbart porcelæn, findes i fire udgaver, samt to i espresso størrelse og passer godt til enhver (god) lejlighed.

Af Max Den 10.02
Kopper med sjove ansigter - Tassen Humørkopper Følelseskopper


Her kan kopper med følelser købes på nettet

Køb Humørkopper til hjemmet billigt online her


Lidt fakta om humørkopperne eller Tassen, som er deres originale navn

Humørkopperne er en tysk opfindelse, der har fået masser af opmærksomhed i pressen. For udover at lave Tassen kopper, skåle og de små søde æggebægre, så er reklamefilmene også blevet et megahit på YouTube. De minder mest af alt om figurerne fra Disney's Skønheden og Udyret, hvor kopper og stearinlys bliver levende. Her er det så skålene, kopper, kander og æggebærer, der laver sjov i gaden.

Humørkopper er et hit for hele familien, og både voksne og alle børn vil elske dem.

Der er en kyssende udgave, der passer perfekt som Valentinesgave. En "Ked af det", der er perfekt, hvis du vil sige undskyld. Der er også en med et smørret grin, som er perfekt til kammeraten fra kaffeklubben.


Humørkopper er en super gaveidé. Hvorfor? Se med her.


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Kopper med sjove ansigter - Tassen Humørkopper Følelseskopper

  Mega sejt Marshall køleskab (Fridge)

  Er du en person som elsker at fyre den af med fester, og som altid skal have en øl ved hånden, så har du brug for et køleskab fra Coolstuff.dk, nemlig et Marshall Fridge. Køleskabet adskiller sig fra ..