Lav anderledes spændende dekorationer til hjemmet DIY

Det er endnu et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, og det er ikke mange hjem, der gør brug af de små finurlige perler, der kan optage en stor mængde vand (eller anden væske) og pynte i et glas eller vase.

Vandperler hedder denne opfindelse. Og det giver egentlig sig selv hvorfor, for når de først har suget vand, bliver de som mellemstore perler, der er bløde og lækre.

Af Max Den 25.08
Lav anderledes spændende dekorationer til hjemmet DIY


Sådan bruger du vandperler

De smukke vandperler fås i et utal af farver og varianter. På den måde kan du altid finde en vandperle, der passer til dit formål - f.eks. til jul, hvor de dybe røde eller snehvide farver gør noget helt specielt ved nisselandskabet. Det samme gør sig gældende med sommerglade gule og grønne vandperler, der er perfekte til fest i haven eller børnefødselsdagen.

Vandperlerne kommer i små poser, der indeholder en masse bittesmå hårde perler. Disse lægges i vand i typisk 6-7 timer, hvorefter de vokser en størrelse der minder om en glaskugle. De er enormt rare at røre ved, for overfladen er både blød og lidt våd. Når vandperlerne er vokset til fuld størrelse, kan de holde formen i adskillige timer, og vil kun langsomt miste størrelsen, efterhånden som væsken fordamper.

Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Lav anderledes spændende dekorationer til hjemmet DIY

  Smukke pyntepuder kan pifte husets rum op

  Virker sofaen tom og lidt kedelig og virker den lidt malplaceret i jeres ellers fine hjem? Så prøv at pift den og hele hjemmet op med nogle flotte pyntepuder. Du kan finde dem i alle former, farver o..