LEGO Batman DC Comics vækkeur alarmklokke

Det er LEGO, det er Batman... What's not to like? Det skulle da lige være det faktum, at der er tale om et vækkeur, og hvem gider egentlig blive vækket om morgenen. Ville det ikke være fedt, hvis vi altid bare kunne sove til vi vågnede. Hvis vi kunne lægge os til at sove, når der ikke var mere i fjernsynet vi gad at se, og så først stå op, når vi vågnede af os selv. Sådan bliver nok aldrig - vi SKAL op, og så kan man ligeså godt gøre det med stil. BATMAN skal nok få dig op og ud af fjerene.

Af Max Den 24.02
LEGO Batman DC Comics vækkeur alarmklokke


Her kan LEGO Batman Vækkeuret købes på nettet

Køb Batman LEGO vækkeur fra DC Comics billigt online her


LEGO-superhelten BATMAN alarm funktionalitet

Dette flotte superheltefænomen, er ikke bare et helt almindelig vækkeur. Det er et vækkeur med format. Et vækkeur, der siger "Yo, bad guy - I've come for you".

Men bortset fra udseendet, så er vækkeuret bare et vækkeur. Det har LCD-display og viser 12-timers ur format (digitalt). Det bruger 2xAAA batterier, der følger med i pakken.

BONUSinfo: LEGO Batman vækkeuret kan bevæge både arme, ben og hovedet!


Så stort og så flot er LEGO Batman DC Superhelt alarmkokken


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  LEGO Batman DC Comics vækkeur alarmklokke

  Smukke pyntepuder kan pifte husets rum op

  Virker sofaen tom og lidt kedelig og virker den lidt malplaceret i jeres ellers fine hjem? Så prøv at pift den og hele hjemmet op med nogle flotte pyntepuder. Du kan finde dem i alle former, farver o..