LIFX Wifi LED Pære Danmark pris

Hvor mange gange er det ikke sket for dig, at du har lagt dig ned efter aftensmaden i sofaen, også har du indset at du har glemt at slukke lyset i køkkenet. Dette kunne også være du tænkte at der var brug for noget mere lys der hvor du sad, og du så derfor var nødt til at rejse dig op og tænde det.

Af Max Den 24.03
LIFX Wifi LED Pære Danmark pris


Her kan hjemme WIFI LIFX LED pærer købes på nettet

Køb WiFi LED lys billigt online her


WIFI Pærer der holder hele livet

Dette behøver du ikke mere, fordi at opfindelsen til de dovneste mennesker i landet er ankommet.
LIFX WIFI LED pære, er en lyspære som kobler sig på dit WIFI og derfor gør det muligt at styre den igennem en app som kan downloades ved siden af.
Du kan med LIFX WIFI LED pære og appen styre dit lys igennem dit wifi, uden af du overhovedet behøver at rejse dig. Du kan bl.a. skifte farve eller nuance samt styrke. Du kan gruppere dine lys til forskellige rum, eller indgive indstillinger til når du kommer hjem/forlader huset. Teknologien har virkelig taget et skridt i den rigtige retning med LIFX WIFI LED pære, som gør hele dit hus meget mere personligt og giver dig muligheden for at indsætte dit personlige touch på alle rummene.


Praktisk info omkring LIFX WIFI LED PÆRE

Det er uden tvivl en ekstremt blæret egenskab at have i sit hus at kunne styre sit lys igennem mobil app. Du kan som tidligere nævnt styre 3 egenskaber på LIFX WIFI LED PÆRE. Du kan styre styrken på lyset, hvilken hvid nuance eller hvilken farve som det skal være.
Derudover så kan du også lave tidsstyret lys, så det f.eks. tænder når du skal op, eller slukker når du falder i søvn.
Hvis du nu tænker, at du kun har en gammel mobil, så kan LIFX WIFI LED PÆRE også styres med tablets, så der er chance for at de fleste mennesker kan finde et apparat der kan styre pæren.
Levetiden på pæren er dog heller ikke dårlig. Hvis pæren lyser 4 timer om dagen, så kan den holde sig i 40.000 timer, eller dvs. 27. år. Du skal dog være opmærksom på at det er ikke en god ide at bruge LIFX WIFI LED PÆRE udenfor. Det er en indendørslampe.


Let there by LED wifi light


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter