Mega sejt Marshall køleskab (Fridge)

Er du en person som elsker at fyre den af med fester, og som altid skal have en øl ved hånden, så har du brug for et køleskab fra Coolstuff.dk, nemlig et Marshall Fridge. Køleskabet adskiller sig fra andre køleskabe, pga. sit fremragende og yderst detaljeret design, der får det hele til at ligne en højtaler/forstærker fra firmaet Marshall.

Af Max Den 24.03
Mega sejt Marshall køleskab (Fridge)


Her kan Marshall Fridge køleskabs maskinen købes på nettet

Køb Marshall køleskab i forstærker look billigt online her


Marshall Fridge - praktisk info

Det ikoniske Marshall forstærker look fra usikindustrien, er blevet videreført til køleskabet til Rock and Roll. Det detaljeret køleskab, har udover dens kapacitet på 112,6 liter, også en vægt på 26kg. Det er derfor ikke noget som du slæber med rundt fra uge til uge, ved mindre du er på turne. Forstærker køleskabet kan have en fast plads i mandehulen, i øvelokalet eller på scene.

Den har indbygget en lille fryser i toppen af køleskabet, så det giver dig mulighed for at ekstra nedkøle din snaps eller hvad du ellers ønsker. Det kunne også være et sted til en is til whiskeyen.

Fryserummet har en kapacitet på 12 liter, så der er tadig lidt plads at fylde ud.

Med et energiniveau på A og et støjniveau på 40DB er det derfor meget lignede et almindeligt køleskab, blot med et noget federe design, som passer ind i den maskuline livsstil, hos mange musikelskere.


Hold drikkevarerne cool

Et marshall fridge ville være det perfekte køleskab til at holde din drikkevarer kolde ude i garagen, til at holde øl kolde i øvelokalet, eller som en overraskelse hvis du spiller en koncert, også har du et køleskab i højtaleren på scene. Den store kvalitet ligger også fordi at køleskabet faktisk er lavet i samarbejde med Marshall, og det er derfor et unikt sidearbejde fra deres.

Detaljerne er i top da køleskabet både bliver suppleret med autentiske forstærkerdetaljer og messingdetaljer, som gør køleskabet svært at se. Det er heller ikke et lille køleskab, og det er derfor ikke fordi du kun kan have en six-pack stående, nej. Køleskabet har en kapacitet på hele 112,6 liter, som sikre sig at du i hvertfald har noget cola, øl, alkohol på køl størstedelen af tiden.


Så COOL er Marshall Fridge køleskabet


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter