Retro oplukker til vægmontering - Starr Wall Bottle Opener

Det er de små fede detaljer, der giver alle hjem en særlig personlig stil og charme. Her kan man i den grad sætte sit eget præg på boligen og gøre det interessant og anderledes
end det andre har. I stedet for deciderede pyntegenstande i køkkenet, er det smart at vælge funktionelle ting med praktisk anvendelse, der på samme tid virker som godt blikfang.

Af Max Den 24.03
Retro oplukker til vægmontering - Starr Wall Bottle Opener


Her kan hjemme Starr oplukkeren købes på nettet

Køb Starr Wall Bottle opener billigt online her


Starr åbner øl og vand

Starr Wall Bottle Opener åbner øl og sodavand nemt og med den på væggen, har man altid en god oplukker lige ved hånden, som er let at betjene for både børn og voksne. Så er det helt slut med at rode i skufferne og samtidig får man noget unikt og smart op på væggen.

Designet af Starr Wall Bottle Opener er amerikansk på den gode og gennemførte retro måde. Her er tale om skøn nostalgi, der virkelig er anvendelig for alle. En super simpel opfindelse, der bare kræver to skruer og så er man klar til at bruge den. Den er solid og gedigen og ligner noget man helt sikkert ellers kun ville se i en rigtig klassisk diner.

Alligevel passer den ind i alle typer hjem, hvor man godt vil gøre lidt ekstra ud af indretningen helt ud i detaljerne. Netop nostalgiske elementer giver en god kontrast til moderne stil og indretning i rene linjer. De giver nemlig den hygge og lidt personlige kant, som man godt kan savne lidt, til en enkel stilren bolig.

Sæt Starr Wall Bottle Opener op tæt ved køleskabet, så bliver det nemt at få lukket op for de kolde drikke i en fart. Den er ikke bare fin i hjemmets køkken, men faktisk over alt, hvor man af og til har behov for en oplukker, ­ på værkstedet, i hjemmebaren, klubben, sommerhuset og mange andre steder.

Starr Wall Bottle Opener er uden tvivl markedets mest charmerende oplukker, der vækker minder fra de gode gamle dage. En fantastisk gaveidé til manden der har alt, evt. sammen med nogle gode øl, så den straks kan komme i brug. Den vil pynte og vække glæde og begejstring over alt, hvor den bliver sat op.


Mød David Brim - manden bag oplukkeren


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter