Sif Orellana kogebøger

Sif er en ener. Hun er en af vores tids bedst sælgende kogebogsforfattere og inspirationskilde for rigtig mange danske børnefamilier. Sif Orellana giver i hendes familiekogebøger altid konkrete råd med på vejen til at få et gladere og sundere familieliv.

Sifs passion for mad og familien skinner igennem hver eneste bog og har du endnu ikke haft en af hendes flotte kunststykker mellem hænderne er det bestemt ikke for sent. Det er en sjovere vej til en sundere livsstil. Det er en mere vedkommende og nærværende holdning til livet, lykke og kærlighed. Det er aktiviteter der inddrager hele familien og styrker sammenvær og fællesskab.

Af Andreas Den 09.12
Sif Orellana kogebøger

Brug sæsonen til din fordel

Brug sæsonen til din fordel
Spillopper & Stjerneskud er efterfølger til den bedst sælgende familiekogebog af Sif Orellana Krudtugler & Kanelsnegle, samt Rollinger & Roulader og giver super inspiration til sysler med familien gennem alle fire sæsoner.

Gennem måltider og aktiviter giver bogen gode råd til at få det optimale ud af samværet med familie og venner, både omkring middagsbordet, fælles madlavning og fritidsaktiviteter inde og ude.

Anmelderne har alle være lige så vilde med Spillopper og Stjerneskud, som os madelskende og familieelskende kogebogsfans, så vi kan roligt medsende de varmeste anbefalinger til endnu en Sif kogebog.


Oplev Sif lave guf til ganen

Sif Orellana er madskribent og id-mager og her kan du opleve lidt af grunden til at hun er blevet så ekstrem populær.


Sif Orellana laver kræmmerhuse

Her kan du opleve essensen af den søde Sif Orellana id-er til hyggeligt samvær kombineret med lidt godt til gummerne. Hyggelige hjemmesysler og lækkerier.


Spilopper & Stjerneskud familiekogebog af Sif Orellana

Spilopper & Stjerneskud familiekogebog af Sif Orellana
Sif Orellana kan synes at være en guds gave til børnefamilierne i Danmark. Med hendes enorme kreativitet har hun virkelig fundet ind til sjælen i dansk madlavning og endnu mere hvad vi har mangler i det danske køkken - nemlig nærvær.

Alle hendes efterhånden mange kogebøger er bygget efter samme opskrift og med samme formål. De vil både gøre os bedre i køkkenet, men også styrke det familiære bånd der binder familien sammen.

Spilopper og Stjerneskud er fra 2011 og familiekogebogen indeholder en lang række lækre og lette opskrifter + tips, tricks og idéer til familier med børn.


Gartnerinden & Lykkesmeden kogebog af Sif Orellana

Gartnerinden & Lykkesmeden kogebog af Sif Orellana
Gartnerinden & Lykkesmeden er Sif Orellanas seneste familiekogebog med fokus på at værne om livets mange muligheder og være sin egen lykkesmed.

Som altid når man sidder med en kogebog af Sif, så er det ikke en helt almindelig en af slagsen, med en kort indledning og så en masse opskrifter. Hendes bøger er altid meget mere og måske endnu mere noget andet end bare en kogebog. Gartnerinden og Lykkesmeden er bestemt ingen undtagelse, hvor emnerne i bogen er mere alvorlige og rådene mere konkrete end hidtil.


Hvad kan jeg forvente mig af Sif Orellanas kogebog Gartnerinden & Lykkesmeden?

Hvad kan jeg forvente mig af Sif Orellanas kogebog Gartnerinden & Lykkesmeden?
En smuk og dekorativ bog skrevet af en af tidens mest innovative madskribenter. Hvis du ikke allerede har Sifs kogebøger stående i den bogreol eller en liggende på køkkenbordet, ja så har du virkelig noget at glæde dig til. Tænk Shanes Verden kombineret med Jamie Oliver pakket ind på en måde der passer til den moderne kvinde.

Kogebogen behandler emner som husets indretning, sund og nærende kost, en bedre livsstil for hele familien. Den handler også om at tage styringen i dit eget liv, om nye motionsvaner, en god nattesøvn og en hel masse mere.

Koge- og livsstilsbogen har 320 sider med flotte billeder og håndtegninger.


Hvem er Sif Orellana?

Sif er mor til tre drenge og idékvinden bag en række fantastiske bøger, der storsælger over hele landet. Hun prædiker sund kost, men er heller ikke bange for at bruge rigtig smør i maden, for så længe der også dyrkes motion, så gælder det om at nyde en sund livsstil med benefits. Sif står for hurtig madlavning og madlavning hvor alle kan være med. Børnene skal der altid være plads til i køkkenet og det at lave en god simreret, nogle lækre kager eller forberede morgendagens madpakker kan være ren familieidyl.


Mød Sif Orellana live

Here kan du se en lille video fra en af Sif Orellanas tidligere familiekogebøger, hvor hendes egne 3 drengebørn er med under madlavningen.

Af Andreas

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Fan af Sif Orellanas bøger?
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter