Skåle med sjove ansigter - Tassen Humørskåle Følelsesskåle

SKÅÅÅÅL, SKål eller bare skål. Det kan siges på så mange måder, og det afhænger i høj grad af, hvilket humør du er i eller hvem du er sammen med.

En skål er ikke bare en skål. I denne sammenhæng er det ikke den type skål, som man siger med glassene i vejret nytårsaften. Nej, denne type skål er noget meget mere. Det handler om følelser, det handler om humør. Her er skålene, hvormed du kan udtrykke dig overfor dine omgivelser. De siger noget om dig - nu og her. Er du glad, søvnig, lykkelig, ked eller måske forelsket? Her er skålene til enhver sindsstemning.

Af Max Den 09.02
Skåle med sjove ansigter - Tassen Humørskåle Følelsesskåle


Her kan skåle med følelser købes på nettet

Køb Humørskåle til hjemmet billigt online her


Lidt fakta om humørskålene eller Tassen, som er deres originale navn

Følelsesskålene er fra Tyskland. Det betyder selvfølgelig høj kvalitet. Tyskerne har om noget været udskældt for ikke at gå op i følelser. Prøv bare at se på Angela Merkel... Hvordan har du det? Keine ahnung - ik' :) Jeg tør vædde med, at Merkel har alle fem skåle derhjemme (måske flere specialudgaver), og så kan hun simpelthen hive dem ud af køkkenskabet, og få sit serveringspersonale til at anrette en lille salat, der passer til Angelas humør. Det er da ret genialt.

Skålene kan rumme en halv liter af hvad som helst. De er lavet i porcelæn og kan både smækkes i mikroovnen og opvaskemaskinen.


Nå, ja Humørskålene er også en super gaveidé. Se videoen.


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Skåle med sjove ansigter - Tassen Humørskåle Følelsesskåle

  Mega sejt Marshall køleskab (Fridge)

  Er du en person som elsker at fyre den af med fester, og som altid skal have en øl ved hånden, så har du brug for et køleskab fra Coolstuff.dk, nemlig et Marshall Fridge. Køleskabet adskiller sig fra ..