Styr WiFi LED pære lyset med din smartphone

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er der altså sket en revolution indenfor belysning. LED-lyset er blevet hver mands eje, og priserne går kun én vej og det er ned. Alligevel kan det synes dyrt pludselig, at skifte alle glødepære og sparepære ud i hjemmet, men:
Kig på den årlige besparelse du får som bonus
Kig på hvor længe en LED pære holder (næsten evigt)
Kig på det gode du gør for miljøet
Og kig på de nye muligheder du får med i pakken

Denne model fra LIFX er et godt eksempel på, hvordan energibesparende LED lys samtidig giver helt nye teknologiske udvidelser til en simpel ting som lys.

Af Max Den 03.02
Styr WiFi LED pære lyset med din smartphone


Her kan LIFX WiFi LED pære købes på nettet

Køb WiFi LIFX LED pære billigt online her


Tænd, sluk, dæmp... og skift farve med din smartphone

En pære er ikke hvad den har været. Nej, den er så meget mere. Nu kan du kombinere iPhone og Android smartphones med dit WiFi internet, og en LED pære. Og wup wup, så du en pære du kan styre med din mobil. Du kan ikke bare tænde og slukke lyset, du kan også dæmpe det. Som noget helt ekstraordinært kan du også skifte farven på lyset - hvor cool er det ik'?

Nu er der ingen undskylding for ikke at have den helt rigtige hyggebelysning til kæresteaften eller til festen med vennerne. Dæmp og ændre farven på LED lyset simpelt med din iPhone.

LED Pæren passer til enhver E27 stor sokkel.


Se LIFX WIFI LED i brug


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Styr WiFi LED pære lyset med din smartphone

  LIFX Wifi LED Pære Danmark pris

  Hvor mange gange er det ikke sket for dig, at du har lagt dig ned efter aftensmaden i sofaen, også har du indset at du har glemt at slukke lyset i køkkenet. Dette kunne også være du tænkte at der var ..