Trådløs vejrstation med WiFi tilslutning fra NetAtmo til Iphone og Andriod

Med denne trådløse WiFi vejrstation behøver du aldrig mere at gå udenfor, for at se, hvordan vejret arter sig. Faktisk behøver du ikke engang rejse dig fra sofaen, for alt kan styres fra din smartphone, og det er uanset om du har en iPhone eller en Android baseret mobil.

Af Max Den 30.01
Trådløs vejrstation med WiFi tilslutning fra NetAtmo til Iphone og Andriod


Her kan WiFi vejrstationen købes på nettet

Køb WiFi Trådløs vejrstation her


Så mange fordele er der ved en WiFi vejrstation

Kender du det... Du står i badet og overvejer, hvordan mon vejret bliver i dag. Tiden er knap og du har ikke tid til, at tænde fjernsynet og vente på en TV2 morgenvært toner frem.

Du kommer ud af badet og går mod klædeskabet, kigger ind og tjekker mulighederne. Er det den tykke sweater eller kan du mon nøjes med en skjorte og en pull-over.

Med et NetAtmo vejrstation med WiFi behøver du ikke være i tvivl. Du kan bare åbne App'en på din smartphone og tjekke de data din helt egen private vejrmand har indsamlet i løbet af de sidste dage. Du har statistikken på din side, og data der udelukkende gælder dit lokalområde. Mere præcist bliver det simpelthen ikke, og alle målinger kan ikke blive mere præcise end det som din vejrstation på terressen fortæller dig. Temperatur, regnmålinger, luftfugtighed, vindhastighed, kaffe i koppen - det hele er klar, parat, mål!


Sådan virker vejrstationen på din iPhone


Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter