OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

GP Design Ain P15 Lommelygte

Ain lommelygten på 150 lumen er den perfekte lommelygte at have liggende til hverdagsbrug. GP Lighting er kendte for deres innovative tilgang til lysteknologi, og anvender den seneste teknologi på markedet i deres lommelygter, hvilket inkluderer strømbesparende teknologi, hvorfor du med AIN P15 LED lygten opnår en lang brændetid.

Pris: 349,00 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for GP Design Ain P15 Lommelygte

Lumen (Høj)150
Batteritid i minutter (Høj)180
Dimensioner111 x 25,4 mm
Batteritype og antal1 x AA (inkluderet)
Lysdistance (meter)85
IP klasseIPX4
Hvem har ikke prøvet at have brug for ekstra lys i hjemmet, hvad end det gælder i garagen, på loftet når noget skal findes frem, til teknikskabet når strømmen er gået osv. Derfor er det smart altid at have en lommelygte i hjemmet, til når der er brug for ekstra lys. Skal du ud på en længere køretur, er det også rigtig rart at have en lygte liggende i handskerummet skulle uheldet være ude.

Den vandtætte Ain lommelygten er en solid lommelygte til hverdagens udfordringer, der med sit robuste og slidstærke design i flyaluminum kan holde i mange år og til lidt af hvert - selv at blive tabt på gulvet. Lygten har to lysstyrker samt en SOS funktion og er let at betjene. Grundet den riflede overflade ligger lommelygten rigtig godt i hånden, og med den smarte håndledsrem, der også virker som en anti-rulle funktion, har du altid styr på hvor den er.

Ain betjenes let med en hånd og bruger et enkelt AA batteri.
SKU450028
EAN4891199166631
BrandGP Lighting
VaretypeLommelygte
Brand -> VaretypeGP Lighting -> Lommelygte
Varetype -> BrandLommelygte -> GP Lighting

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?